Op vrijdag 30 september mochten we de sleutel in ontvangst nemen van ons nieuwe pand in Nijmegen. En wat is er sinds die tijd veel werk verzet door Bart Essers en zijn mannen.

Allereerst is de winkelruimte stevig onderhanden genomen. Wanden werden verplaatst en ruimtes bij elkaar getrokken, zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. Vervolgens kwam er een nieuwe vloer in en tevens werden alle aansluitingen klaargemaakt. Ook het keukentje kreeg een hele nieuwe opbouw. Daarna kon ook begonnen worden met de magazijnstellingen en de voorraadopbouw. De verbindingen werden in orde gemaakt en de aankleding van de wanden met onze mooie materialen tonen wat we allemaal in huis hebben. De winkelstellingen zijn opgebouwd en gevuld en de zetstraat is onderweg om te worden opgebouwd in de hal. En dat alles in een week of zes tijd: chapeau voor deze topprestatie!

Wat gaat dat u als klant in omgeving Nijmegen allemaal bieden?

Brouwers Zink & Dak zal ook in Nijmegen de perfecte One-Stop-Shop locatie zijn voor al uw zink, plastisol/pvdf en dakmaterialen. Met topmerken als BMI Icopal, Nedzink, Schneider, Grömo, Bauder, Roval, Anjo en Guardian en nog veel meer topproducten, vindt u al snel wat u zoekt bij een kwaliteitsleverancier. Daarnaast wordt zink en plastisol in Nijmegen zelf op maat gemaakt zodat u nog sneller kunt doorwerken. Grotere of speciale aanvragen kunnen binnen een dag vanuit Maasmechelen (B), onze hoofdlocatie voor productie en magazijn, worden aangeleverd.

Filiaal Nijmegen staat onder leiding van Veronique Jacob. Veronique was twee jaar succesvol actief bij Hessels Zink in Nijmegen en maakte begin dit jaar de overstap naar Brouwers. Ze heeft kennis opgedaan van het gehele productgamma van Brouwers Zink & Dak en is er helemaal klaar voor om in Nijmegen te gaan knallen. En dat doet ze niet alleen. Marco Geurts maakt na een jaar Brouwers Zink & Dak Eindhoven de overstap naar Nijmegen om samen met Veronique aan Filiaal Nijmegen te gaan werken. Marco is zeer ervaren op het gebied van zinkverwerking en heeft inmiddels ook het zink en plastisol productie proces van het filiaal helemaal in de vingers.  In de beginperiode zal Bart Essers deze beide toppers verder op weg helpen. Maar ook Ruud Luijten, onze accountmanager in Gelderland en Overijssel, zal regelmatig aanwezig zijn in Nijmegen om het team en de klanten te helpen.

Opening

Op vrijdag 18 november ben je vanaf 14.00 uur van harte welkom om samen met ons de opening mee te maken. Schrijf het dus in je agenda: Kerkenbos 10119, 6546 BJ in Nijmegen.

Er zullen een aantal van onze leveranciers aanwezig zijn om hun producten te demonstreren en uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd. En mocht je die dag verhinderd zijn, dan ben je gewoon dagelijks welkom om binnen te lopen in ons filiaal. Wij zijn elke werkdag geopend vanaf 7.00 uur tot 17.00 uur.

Voor vragen zijn wij bereikbaar via 024 – 2122258 of via e-mail: nijmegen@brouwerszink.nl

Nijmegen heeft ook een eigen Whatsapp nummer: 06 59877227 van al uw orders of prijsaanvragen.

Met vriendelijke groet,

Maurice Kerkhofs
Directeur