Net als vorig jaar zal Brouwers Zink & Dak het bedrijf niet sluiten tijdens de bouwvak. Er zullen echter geen routes worden gereden in de weken 32 en 33; dus in de weken van maandag 8 augustus t/m vrijdag 19 augustus.

Wat betekent dit nu?

Je kunt je orders gewoon blijven doorsturen en tot en met donderdag 4 augustus zullen die netjes worden bezorgd. Afhankelijk van de drukte wordt eventueel ook nog op vrijdag 5 augustus bezorgd. Daarna hervatten wij de bezorgingen op maandag 22 augustus. We zijn dan ook t/m vrijdag 5 augustus en vandaag maandag 22 augustus op de normale tijden geopend op al onze locaties.

Onze openingstijden blijven dus ongewijzigd behalve in de periode van maandag 8 augustus t/m vrijdag 19 augustus. Je kunt die dagen terecht in Gouda, Eindhoven, Maastricht en Maasmechelen (B) voor alle materialen die je wil komen afhalen. We zijn in deze twee weken geopend van 7 uur in de ochtend tot 15.30 uur in de middag. Alle filialen zullen over genoeg materialen beschikken om vooruit te kunnen, maar voor grotere hoeveelheden kun je beter vooraf afspraken maken met je filiaal of ons verkoopteam.

Namens alle medewerkers van Brouwers Zink & Dak wensen wij je een hele fijne vakantie!