Hallo allemaal,

Mijn naam is Veronique Jacob. Ik woon in Bemmel samen met mijn man Djullian en zoon William. Daarnaast ben ik bonusmoeder van Anne, Roy en Tim. Sinds kort ben ik begonnen met motorrijlessen. Ik hoop dat ik voor de zomer mijn rijbewijs mag halen, zodat ik samen met mijn man veel mooie ritten kan maken.

Met trots mag ik nu vertellen dat ik vanaf 1-2-2022 bij Brouwers Zink hoor. Na een zeer moeilijke periode door een overname kan ik weer vol goede moed vooruitkijken naar wat de toekomst ons gaat brengen.

Even kort…
Op 4 oktober 2021 kreeg ik te horen dat Hessels Zink was overgenomen. Ik was trots op mijn werkgevers, maar ook erg verdrietig en onzeker over wat dit alles mij zou brengen. Maar ik had ook vertrouwen, want 2 jaar lang had ik met veel tevredenheid klanten bediend. Dat deed ik met plezier en zorg. En dit mocht ik blijven doen. Tenmiste, dat dacht ik…

Andere werkgever
Alles ging anders worden: de zetterij ging weg, er kwam een verbouwing, andere spelregels. Snel werd het voor mij duidelijk dat mijn werkmentaliteit teveel verschilde van de ‘nieuwe’. Op een gegeven moment wist en besefte ik heel goed dat ik niet thuis hoorde in een groot bedrijf. Dat ik toch een knus, warm nest nodig heb om mijn werk te doen.

Nieuwe uitdaging
Na goed alle voor- en nadelen naast elkaar te hebben geplaatst, kwam ik met pijn in mijn hart tot de conclusie dat ik bij deze organisatie klanten niet meer kan helpen zoals ik wilde.

En toen kreeg ik een berichtje. Een berichtje van Maurice Kerkhofs.

Woorden, zinnen… een berichtje met heel veel begrip, respect en steun! En het laatste puzzelstukje waar ik naar op zoek was. Ik heb voor eind 2021 mijn contract opgezegd en ben in het nieuwe jaar concreet met Maurice in gesprek gegaan. Ik wist het meteen zeker: Brouwers Zink is een familiebedrijf waar ik graag bij zou willen werken.

Waarom?
Omdat Brouwers Zink een bedrijf is waar klanten en personeel op nummer 1 staan. Er is een goede balans en klanten krijgen er de service die ze verdienen. En nu mag ik dit samen met mijn nieuwe collega’s gaan doen!

Tot snel!

Veronique Jacob