Na maanden zwoegen is ons Brouwers Zink & Dak filiaal in Eindhoven dan nu echt open. Er moeten nog een paar puntjes op de i worden gezet, maar de eerste klanten zijn al netjes geholpen en hebben hun weg gevonden.

Om eerlijk te zijn, zijn we bij Brouwers zelf onder de indruk van ons nieuwe filiaal. Met ruim 800 m2 is dit een groot filiaal. De winkel is ook zeer ruim opgezet en goed gevuld met alle noodzakelijke dakmaterialen. Ook de zetstraat voor zink en plastisol is helemaal nieuw. En Marco wordt al snel steeds meer eigen met de materialen en de machines. Daar waar nodig worden orders doorgezet naar Maasmechelen, maar wat in Eindhoven kan worden klaargemaakt, blijft in Eindhoven.

Topteam

Met de vakkennis van Dennis, Dave en Marco kunnen we klanten al snel een goed advies geven. Filiaal Manager Dennis is goed onderlegd in platte daken en Dave en Marco hebben genoeg op daken gewerkt om precies te begrijpen wat klanten tegenkomen. Daarbij hebben ze beiden heel veel ervaring met zink. Ik durf te stellen dat we een topteam bijeen hebben gebracht die ook heel goed samenwerken.

Assortiment op basis van klantwensen

Ondanks het feit dat we met veel kennis aan die filiaal zijn begonnen, gaan we eveneens veel leren van onze klanten. We zijn zeer nieuwsgierig naar productwensen waar we wellicht nog niet in voorzien op dit moment. Assortimenten ontwikkelen is een zeer dynamisch proces dat we deels over alle filialen gelijk willen laten lopen, maar waar ook ruimte is voor lokale afwijkingen om een klantenwensen te kunnen voldoen. Bij Brouwers Zink & Dak zal altijd de klant centraal staan, ook in Eindhoven!
Overigens zijn we voorzichtig begonnen met een plannen van een openingsfeestje in het najaar. Daarover later meer.