Momenteel zijn er een aantal verbouwingen geweest bij ons filiaal in Gouda. Zo hebben wij onze balie verplaatst en bekleed met felsbanen in diverse kleuren. Er zijn stellingen besteld om nog meer producten en materialen op voorraad te nemen. En is er een 3 meter kraalbank neergezet, waardoor we nog flexibeler zijn op het filiaal.


Sneak peak van de balie. Kom langs om deze is in het echt te bekijken.

Bezetting

Ook in Gouda blijven er uitdagingen. Omdat we met een klein team werken, hebben bepaalde situaties grote gevolgen. Zo heeft John door een ongeluk zijn hand gebroken en is hij een aantal weken uit de running geweest. Inmiddels is hij weer volledig inzetbaar voor Brouwers zink. Komende tijd zien jullie zowel Thijs als Gernel nog vaak in Gouda. Dit om als uitvalsbasis te dienen voor de bezoeken in het westen.

Diverse producten

In Gouda krijgen we ook steeds meer aanvragen om tafelbladen of een bar te bekleden. Ook naar zinken bloembakken beginnen we steeds meer vraag te krijgen. Erg leuk om deze specials te maken.

Bouwvak

Afgelopen jaren zijn we altijd dicht geweest rondom de bouwvak. Dit jaar zijn we tijdens de bouwvak geopend om onze klanten optimaal te kunnen blijven bedienen.

Met vriendelijke groet,

Team Gouda
Mike, John, Johan, Thijs & Gernel