2 jaar Brouwers Zink & Dak Maastricht

1 april 2021 was het precies twee jaar geleden dat we de sleutel van ons filiaal aan de Karveelweg 30 in Maastricht in ontvangst namen. Bruisend van energie, boordevol plannen en vol overgave werkend aan onze nieuwe formule: Brouwers Zink & Dak.

Onze klanten

Nu ruim twee jaar verder weten wij niet goed waar we moeten beginnen om onze ervaringen met jullie te delen. In twee jaar tijd hebben we ontzettend veel mogen meemaken en is er een mooi vast klantenbestand ontstaan. Klanten die ons dagdagelijks weten te vinden en waarmee we lol en plezier maken. Want zonder lol en plezier in je werk kun je niet goed functioneren en geen resultaten boeken.

Een groot deel van de klanten geeft aan zich welkom en thuis te voelen bij Rik en Bart, die gekscherend ook als zangduo door het leven hadden kunnen gaan. Limburgse muziek, schaterlachen en de Limburgse polonaise is eerder regel dan uitzondering. Voor de klanten is dat gelukkig ‘Het nieuwe normaal’, net als het hoge serviceniveau wat hier wordt gehanteerd.

Iedere dag opnieuw verbazen we ons weer over hoe snel de groei zich in Maastricht heeft ontwikkeld en nog volop in ontwikkeling is. Hiervoor danken wij al onze klanten die dit samen met ons gerealiseerd hebben. Om deze dankbaarheid ook kracht bij te zetten willen we zodra alle beperkingen zijn opgeheven, weer een Demodag organiseren waarbij we ook samen een versnapering kunnen nuttigen.

Voor nu: Blijf gezond allemaal en Haw nog eve Pin!

Groeten

Rik Sondeijker en Bart Essers